а мерси аз мислех че се сипва нещо аз след 10 дена ще ходя да сменявам ремаци и ролки значи и тази прожинка сте я сменя мерси много
Известие
Collapse
No announcement yet.
имам проблем едно такова гадно тракане като дизел постоянно
Collapse
X
-
течове нямам никакви аз такива проблеми нямам само брадовчет ми му прегре алфата нещо не му се е била вкл. перката неговата е 1.6 Boxer ама мноо е слаба аз с моя TS го изяждам все едно минавам мизерен голф газар с РК регистрацияно щом това се сменя значи като отида за ремаците след няколко дена аз ще отида в сервиза на дружба под моста за пътя на летищетото щот имам няква остъпка
и там сте ги накарам да оправят и вариатора освен ако и те ми кажат че нямам ако кажат ще ги запиша с тела и ще го пусна тук
благодаря за помоща много шот и хабер си нямам от двигатели алфата я имам от 2 месеца само и супер много ме кефи и въопще не ме интересува че са и скъпи чарковете напраове се влюбих в този модел невероятен
преди нямах такова мнение за тези автомобили, но се изетересувах за 145 QV и се надявам скоро да я притежавам този звяр 2.0 ТS Благодаря за помоща отново а и искам да попитам каква е далаверата ако пларя да съм член на клуба
Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX
Comment
-
течове нямам никакви аз такива проблеми нямам само брадовчет ми му прегре алфата нещо не му се е била вкл. перката неговата е 1.6 Boxer ама мноо е слаба аз с моя TS го изяждам все едно минавам мизерен голф газар с РК регистрацияно щом това се сменя значи като отида за ремаците след няколко дена аз ще отида в сервиза на дружба под моста за пътя на летищетото щот имам няква остъпка
и там сте ги накарам да оправят и вариатора освен ако и те ми кажат че нямам ако кажат ще ги запиша с тела и ще го пусна тук
благодаря за помоща много шот и хабер си нямам от двигатели алфата я имам от 2 месеца само и супер много ме кефи и въопще не ме интересува че са и скъпи чарковете напраове се влюбих в този модел невероятен
преди нямах такова мнение за тези автомобили, но се изетересувах за 145 QV и се надявам скоро да я притежавам този звяр 2.0 ТS Благодаря за помоща отново а и искам да попитам каква е далаверата ако пларя да съм член на клуба
Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX
Comment
-
искам да попитам каква е далаверата ако пларя да съм член на клубаповечето хора го правят за идеята,иначе има отстъпки в доста магазини за части и сервизи
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Аз да не пискам нова тема ще взема да се оплача тук. Значи тоя моя таралясник напоследък нещо много се разтракаТой и преди си потракваше ама доста по малко и спираше,пък сега докато не позагрее направо ми къса нервичките
Маслото ми е Mobil 15 W 40 няма 4 000 км. от смяната пък е едно черно и гадно
Иначе нивото е добре,малко над половината,като забелязах,че поспадна след като смених термостата,ма аз си го обеснявам с това,че преди колата не вдигаше повече от 60 гр. и се е омесило с бензин (малко и понамирисваше на бензин),а след смяната на термоса си държи милиметър под 90 гр. и като съм я покарал така и бензина се е "изпарил" един вид
Дайте някой акъл какво да я правя -да взема 1л. и да долея,изцяло ли да го сменям или някаква добавка ?????155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr..... тоя моя таралясник напоследък нещо много се разтрака ...........
.......Дайте някой акъл какво да я правя -да взема 1л. и да долея,изцяло ли да го сменям или някаква добавка ?????
Може да трака от веригата. Иначе маслото си го смени , защото минералното с което си в момента ,не съм много сигурен дали се е разбирало с примеси от бензин и как това му се е отразило на вискозитета97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Преди малко говорих с един приятел,дето уж ги разбира горе-долу нещата,запалих му колата да я чуе и ми вика,че не е тракане на клапани или повдигачи,а по-скоро някакво "стържене" на лагер,ролка,водна помпа или нещо др.Интересното е,че се чува по-силно от лявата страна където са тия джаджи
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от Gpowerтечове нямам никакви аз такива проблеми нямам само брадовчет ми му прегре алфата нещо не му се е била вкл. перката неговата е 1.6 Boxer ама мноо е слаба аз с моя TS го изяждам все едно минавам мизерен голф газар с РК регистрацияно щом това се сменя значи като отида за ремаците след няколко дена аз ще отида в сервиза на дружба под моста за пътя на летищетото щот имам няква остъпка
Алфа Ромео 145 1,8 TS
Comment
-
къде е това нещо вариатора за 300лв днес в Динекспрес Пловдив ми казаха 415лвhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr...,а по-скоро някакво "стържене" на лагер,ролка,водна помпа или нещо др.Интересното е,че се чува по-силно от лявата страна където са тия джаджи
. Дали е някоя от въртеливите истории се проверява лесно като свалиш ремъка на водната помпа и хидравликата и по-трудно този на алтернатора (а вече става и допълнително игриво, ако имаш и клима, т.е. + компресор и обтяжна ролка да ти се пречкат в повече). Палиш колата и почваш да слухтиш (все пак не се услушвай прекалено дълго - водната въртележка не работи
). Ако шума изчезне - там е играта...
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
Comment